Højtidelighed2019-01-24T11:01:28+00:00

HØJTIDELIGHED

Hos Bedemand Haack Bedemandsforretning lægger vi stor vægt på en nærværende og respektfuld afsked. Derfor vægter vi  Tryghed, Tillid, Respekt, Omsorg, samt den personlige forståelse højt hos Bedemand Haack. Bedemand Haack ønsker at skabe en smuk og positiv oplevelse. Dette gør vi ud fra samtaler med de pårørende. Vi møder altid op i god tid og vil være tilstede under hele højtideligheden. Dette for at skabe tryghed for de efterladte. Skulle der være tvivls spørgsmål er vi hele tiden tilstede.

Skifteretten: Cirka 14 dage efter dødsfaldet vil anmelderen af dødsfaldet få en henvendelse fra Skifteretten og skal i den forbindelse kende omkostningerne for begravelsen. Se eventuelt yderligere information på domstol.dk.

KONTAKT

Vi vægter tryghed, tillid, respekt og omsorg højt hos Bedemanden Haack. Derfor kan du til enhverv tid kontakte os eller komme ned forbi en af vores afdelinger.

Ring på +45 42 23 99 90
Mail til info@bedemand-haack.dk
Besøg vores Facebook her

AFDELINGER

Afdeling Dianalund
Torvet 39 a, 4293 Dianalund

Afdeling Slagelse
Bredegade 33B, 4200 Slagelse

Afdeling Sorø
Pedersborg Torv 7a, 4180 Sorø

NAVIGATION

RESPEKTFULD AFSKED

Som examineret bedemand har jeg en stor faglig viden og jeg sætter en stor ære i etik, moral, en værdig, nærværende og respektfuld afsked, samt at udføre mit arbejde på et højt fagligt niveau.

SE PRODUKTER

GLADE KUNDER

”Kan varmt anbefale Bedemand Haack. Min kære far, blev idag bisat. Har på ingen måde fortrudt, at vi valgte Haack. Du har vist os stor respekt, varme og den empati der er brug for i en svær tid..”

LÆS FLERE