Min sidste vilje

En hjælp til dine pårørende omkring dine egne ønsker til din begravelse/bisættelse

Min sidste vilje – Er en hjælp til dine pårørende omkring dine egne ønsker til din begravelse/bisættelse. Så dine pårørende ikke skal stå med de svære valg og beslutninger der er efter et dødsfald.

Du skal være opmærksom på at ofte er det ikke nok med et testamente. Da et testamente som regel først åbnes efter selve begravelsen/bisættelsen. Du behøver ikke udfylde alle punkterne i dokumentet, men blot dem der er vigtige for dig for at det bliver holdt i din ånd.

Vores erfaring siger os at jo mere du selv har bestemt på forhånd, jo mere hjælper du dine pårørende i den svære situation de står i. På den måde viser du hensyn til dine efterladte, så de ikke er i tvivl omkring dine ønsker til ceremonien/højtideligheden. Og vores erfaring viser os at de fleste efterladte ønsker at respektere afdødes egne ønsker til deres ceremoni/højtidelighed. Det kan være hvor man vil begraves eller om man vil brændes, have spredt sin aske ud over havet eller andre ønsker.

Hent “Min sidste vilje”

Det er lige meget hvilken bedemand du henter dokumentet hos. Det betyder ikke at selve begravelsen/bisættelsen skal udføres af en bestemt bedemandsforretning eller bedemand. Du kan også udfylde dokumentet her på siden. Du skal blot huske på at dokumentet skal underskrives før det er bindene.

Det er en god idè at fortælle dine pårørende at du har udfyldt dokumentet og fortælle hvor det ligger. Vi hjælper gerne med råd og vejledning.